Sakarya Valiliği
Sakarya Valiliği
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü
Sakarya Valiliği
Sakarya Valiliği

İlimiz, Ferizli İlçesi, Akçukur Mahallesi hudutlarında yeralan maden sahasında İpek İnşaat San. Ve Tic. A. Ş. tarafından yapılması planlanan “RN.200703276 Numaralı Kalker Ocağı İşletmeciliği Patlayıcı Dizayn Değişikliği”

03 Mayıs 2024
Sakarya İli, Geyve İlçesi, Bağlarbaşı, Akıncı, Köprübaşı, Okul ve Melekşesolak Mahallesinde Blue Diamond Enerji Üretim Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan “Boğaz RES (9 Türbin-27 MWm/27MWe) ve Elektrik Depolamalı Üretim Tesisi (27 MWh/27 MWe)”  proje

İlimiz, Ferizli İlçesi, Akçukur Mahallesi hudutlarında yeralan maden sahasında İpek İnşaat San. Ve Tic. A. Ş. tarafından yapılması planlanan “RN.200703276 Numaralı Kalker Ocağı İşletmeciliği Patlayıcı Dizayn Değişikliği” projesi ile ilgili olarak İl Müdürlüğümüze sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir.

ÇED Yönetmeliği’nin 17.Maddesi gereği “RN.200703276 Numaralı Kalker Ocağı İşletmeciliği Patlayıcı Dizayn Değişikliği” projesine İl Müdürlüğümüz tarafından 2024/12 nolu Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir kararı verilmiştir.  

 

 

Facebook’ta Paylaş Twitter’da Paylaş Google Plus’da Paylaş Yazdır